Ga naar hoofd inhoud

Geschiedenis NAPA

WAT IS NAPA?

NAPA is een toonaangevend merk op het gebied van auto-onderdelen uit Noord-Amerika. NAPA werd in 1925 in de VS opgericht met een eenvoudig doel: voldoen aan de behoeften van de klant met producten van hoge kwaliteit en een betrouwbaar verkoopnetwerk.

Vandaag de dag blijft NAPA toonaangevend met hun sterke technische middelen en knowhow om tegemoet te komen aan de behoeften van de markt. NAPA wordt vertegenwoordigd in 11 landen over de hele wereld: de Verenigde Staten, Canada, Mexico, Australië, Nieuw-Zeeland, Frankrijk, Polen, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, België en Nederland.

MEER OVER NAPA’S GESCHIEDENIS

EEN STERK FAMILIEMERK

In de VS is NAPA het best te omschrijven als een waar familiemerk. Het geeft vertrouwen, zekerheid en het wordt op handen gedragen. Het is ook niet zo gek natuurlijk dat we binnen Alliance Automotive Group Benelux, als familielid van Genuine Parts Company, waanzinnig enthousiast zijn over onze ‘nieuwe’ telg in de familie. Maar zeg nou zelf, een automotive merk met zo’n staat van dienst, daar wil iedereen wel familie van zijn. Een merk met bijna een eeuw aan bewijsmateriaal. Hoe cool is dat?

NAPA GPC

assortiment NAPA

PREMIUM BRAND VAN WERELD KLASSE

Je kunt er niet omheen, NAPA is een premium label. Een geweldig merk. Met een bizar onderscheidende uitstraling. En het blijkt in dat opzicht aan alle kanten een perfecte aanvulling op de kwalitatief hoogwaardige merken die Alliance Automotive Group Benelux nu ook al voert. De prijs doet het niet vermoeden, maar ook de NAPA lijnen zijn van A-merk-kwaliteit en worden ingekocht bij gerenommeerde fabrikanten. En met drie jaar garantie op alle NAPA producten. Het is niet voor niets ‘A driver’s choice’.

NAAR ONZE PRODUCTEN