Ga naar hoofd inhoud

Tom Boonen ambassadeur van NAPA België


28 Mar 2022

Category:

Met grote trots stelt NAPA België graag hun ambassadeur voor. Het is iemand die zijn sporen al verdiend heeft in een andere tak van sport. Maar de liefde voor ronkende en snelle bolides heeft altijd in zijn DNA gezeten. De droom van hem om ooit de 24h van Le Mans te rijden heeft ons enorm getriggerd. Maar niet alleen dat, de persoonlijkheid, het charisma en het volkse past perfect waar NAPA ook voor staat. Bekijk de onthulling op bijgevoegde video.

In het raceseizoen van 2022 zal Tom Boonen de NAPA kleuren verdedigen in de Porsche Carrera Cup. Tom is een geboren winnaar en gepassioneerd door auto’s. Samen met zijn compagnon runt hij Iconic Cars, een officiële Donkervoort dealer. De ex-wereldkampioen wielrennen is sinds enkele jaren ook een gevestigde waarde in de autosport. Met als resultaat dat hij vorig seizoen met zijn Norma 20FC in de Supercar Challenge kampioen werd in de prototypeklasse. Daarnaast is Tom een vaste sportanalist bij DPG media (wielrennen) en Playsport (F1). Kortom de ideale ambassadeur voor het merk NAPA.

Alliance Automotive Group Benelux introduceerde in maart 2021 het onderdelenmerk NAPA. Brezan Autoparts België (onderdeel van AAGB) had eind maart de eerste onderdelen van NAPA op de plank liggen. Er zijn nu al 9 productlijnen beschikbaar: accu’s, distributiekits, remblokken, remklauwen, remschijven, wisserbladen, schokdempers, spiraalveren en remmenreiniger. Hier blijft het niet bij, in 2022 worden nog meer productlijnen verwacht.

NAPA, a driver’s choice.

Bekijk de video

Volgend bericht

Bekijk alle berichten

NAPA Challenge: Stéphane Kox vs. Tom Boonen

Vanaf september gaat de NAPA Challenge van start. Stéphane Kox en Tom Boonen gaan de...

Lees verder

NAPA remblokken zijn beschikbaar!

De NAPA remblokken liggen in de schappen! Dit is de zesde productgroep die we mogen...

Lees verder

Alliance Automotive Group Benelux (AAGB) introduceert NAPA

Alliance Automotive Group Benelux (AAGB) introduceert in maart het onderdelenmerk NAPA. De brede range van...

Lees verder