Ga naar hoofd inhoud

Stéphane Kox ambassadrice voor NAPA Nederland


16 Aug 2022

Category:

Met trots introduceren wij Stéphane Kox als ambassadrice voor NAPA Nederland. Ze is een bekend gezicht binnen de autosport. Zo was ze eerder actief in verschillende raceklassen, instructrice voor Lamborghini Squadra Race en sinds 2022 Formule 1 pitreporter bij Viaplay.

De passie voor auto’s en de autowereld van Stéphane komt niet als een verrassing. Als dochter van oud Le Mans winnaar coureur Peter Kox is ze opgegroeid met racen en de snelste auto’s. Stéphane: “Ik ben opgegroeid in de autosport. Mijn vader was professioneel coureur, dus ik kom al van kleins af aan op de circuits en dat heeft me altijd gegrepen. Zo ben ik uiteindelijk zelf de autosport ingerold. En gelukkig ben ik daar nu nog altijd mee bezig.” Met haar achtergrond en expertise de perfecte keuze als het gezicht van NAPA Nederland.

Voor NAPA België werd wielrenlegende Tom Boonen eerder dit jaar aangesteld als ambassadeur. Na zijn spectaculaire carrière in de wielersport maakt Tom nu furore als coureur in de Porsche Carrera Cup. Daarnaast is hij vaste sportanalist bij DPG media (wielrennen) en Playsport (Formule 1). Cor Baltus, CEO van AAGB: “Alliance Automotive Group Benelux is zeer enthousiast over deze samenwerkingen en gelooft dat Tom en Stéphane als ambassadeurs voor NAPA Nederland en België samen het perfecte team vormen om NAPA tot het hoogste niveau te tillen op de Benelux markt. ”

NAPA, gezamenlijk onderdeel van het Amerikaanse GPC, is in de VS sinds 1925 van een kleine winkel uitgegroeid tot een geoliede organisatie met ruim 6.000 locaties én een welbekend merk binnen de Amerikaanse autosport. In 2019 is NAPA met haar productlijnen buiten de Verenigde Staten geïntroduceerd. Eerst in het Verenigd Koninkrijk en vervolgens in Frankrijk en Duitsland. Vanaf 2021 is NAPA gevestigd in de Benelux en heeft het merk inmiddels al 14 productlijnen geïntroduceerd: accu’s, distributiekits, remblokken, remtangen, remschijven, schokdempers, spiraalveren, stuurdelen, wisserbladen, smeermiddelen, remvloeistoffen, koelvloeistoffen, ruitensproeiervloeistof en lampen. Het NAPA assortiment is beschikbaar via PartsPoint en Precisium grossiers.

 

 

Volgend bericht

Bekijk alle berichten

NAPA Challenge: Stéphane Kox vs. Tom Boonen

Vanaf september gaat de NAPA Challenge van start. Stéphane Kox en Tom Boonen gaan de...

Lees verder

NAPA remblokken zijn beschikbaar!

De NAPA remblokken liggen in de schappen! Dit is de zesde productgroep die we mogen...

Lees verder

Alliance Automotive Group Benelux (AAGB) introduceert NAPA

Alliance Automotive Group Benelux (AAGB) introduceert in maart het onderdelenmerk NAPA. De brede range van...

Lees verder