Skip to main content

Ze zijn er! NAPA schokdempers


12 Oct 2021

Category:

We hebben al vol trots de distributiesets en wisserbladen gelanceerd. Nu is het de beurt aan de schokdempers! Kies uit een breed scala aan schokdempers binnen het NAPA-portfolio, die allemaal de meest populaire toepassingen weerspiegelen. Het assortiment van de NAPA schokdempers bestaat uit 128 artikelen.

NAPA-schokdempers komen overeen met de kwaliteit van OE-vervangingsonderdelen en zorgen voor een geschikte eerste vervanging. Het assortiment omvat oliegevulde of gasdrukunits die voldoen aan de specificaties van fabriek gemonteerde OE-schokdempers.

Alle schokdempers worden uitvoerig getest als onderdeel van het fabricageproces. Om veiligheid en comfort te garanderen, ondergaan alle producten tests op het gebied van dempingskracht, temperatuur, wrijving en duurzaamheid en corrosiebestendigheid. Ten slotte inspecteert NAPA de lakafwerking en verpakking om er zeker van te zijn dat deze aan uw verwachtingen voldoet en voldoet aan onze eigen NAPA-normen.

Next post

View all posts

Alliance Automotive Group Benelux (AAGB) introduceert NAPA

Alliance Automotive Group Benelux (AAGB) introduceert in maart het onderdelenmerk NAPA. De brede range van...

Read More

NAPA distributiekits zijn beschikbaar

Supertrots zijn we dat we het legendarische merk NAPA mogen introduceren in Nederland, met als...

Read More

NAPA accu's gelanceerd

Uitstekende productkwaliteit – NAPA-batterijen worden geproduceerd op dezelfde wijze als de batterijen voor originele apparatuur...

Read More